Onderhoud & reparatie

U wilt een auto waar u op kunt vertrouwen, altijd en overal. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen kunt u nare verrassingen onderweg voorkomen.

APK keuring
APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Onderhoud
Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Het juiste onderhoudsmoment is mede afhankelijk van kilometerstand en rijgedrag.

1.jpg

Bandenservice en bandenhotel
De juiste banden op het goede moment kunnen van levensbelang zijn. Het profiel van een band zorgt namelijk voor grip en stabiliteit op de weg. Denk dan ook altijd aan het wisselen van uw zomer- of winterbanden. Als u uw banden bij ons laat wisselen verzorgen wij ook de opslag van uw banden tot de volgende bandenwissel.

2.jpg

Koplampen polijsten
Zijn uw koplampen dof en niet meer helder? Zitten ze vol krasjes en zijn ze vergeeld? Door zonlicht, vuil en zure regen verkleurt de coating en worden de lampen dof. Dat ziet er niet mooi uit maar, nog veel belangrijker, de lichtopbrengst gaat achteruit. Dan wordt het tijd voor polijsten. Bij Autoservice Jan Welters laat we uw lampen weer schitteren!

3.jpg

Lichte bedrijfswagens
Wij weten hoe belangrijk uw wagen is voor uw bedrijf. Bij Autoservice Jan Welters houden we uw bedrijfswagen in topconditie. U kunt met alle merken bij ons terecht en zo nodig kunt u tijdens de werkzaamheden beschikken over een vervangende wagen.

Camper onderhoud
Wanneer u met uw camper op vakantie gaat dan is het belangrijk dat de camper veilig en betrouwbaar is. Een goede, regelmatige onderhoudsbeurt van uw camper is daarvoor een vereiste. Onze garage is zo ingericht dat het campers makkelijk kan ontvangen en heeft een speciale brug voor campers. De meeste onderdelen zijn op voorraad zodat u camper snel klaar is voor gebruik. Wij verzorgen het jaarlijks onderhoud en APK aan uw camper, maar ook voor specialistische reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.

4.jpg