Ons bedrijf

Autoservice Jan Welters bestaat al ruim 35 jaar en is opgericht door de huidige eigenaar Jan Welters. Samen met zijn enthousiaste team staat hij u graag tot dienst. Wij besteden veel zorg en aandacht aan u en alles in en rondom uw auto. Dit is bij ons vanzelfsprekend. Kwaliteit, service en wederzijds vertrouwen zijn de speerpunten van ons bedrijf.

In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een begrip in Echt. Door het toenemende aantal klanten was het in 2011 noodzaak om onze locatie aan de Maasbrachterweg na 30 jaar te verlaten. Inmiddels zijn wij gevestigd aan de Edisonweg 5a, waar wij beschikken over een complete en uiterst moderne werkplaats.

kXPnK3bfnnSgLZ6X6ZfEbUpNyxmtjC1aTAy1CeMm.jpeg

Onze eigen app
Met de Autoservice Jan Welters app profiteert u van verschillende voordelen. Ontvang automatisch herinneringen aan uw APK of chat met een van onze collega’s. Het enige wat u hoeft te doen is de app te downloaden en uw kenteken te registeren!

BOVAG
Wij zijn een BOVAG-gecertificeerd en universeel autobedrijf. Dit betekent dat wij niet merkgebonden zijn. Sterker nog: we zijn er voor iedereen en we maken geen enkel onderscheid tussen welk merk of type dan ook.