Storingsdiagnose

Geeft uw auto een storing aan, maar weet u niet wat er aan de hand is? Autoservice Jan Welters lost het voor u op. Met onze diagnose testapparatuur kunnen wij een diagnose stellen, software updaten, sleutels inlezen, programmeren en modificaties uitvoeren. Een auto zit tegenwoordig vol met elektronica die storingen automatisch registreert. Als er een lampje brandt op het dashboard, dan is de bijbehorende storing opgeslagen in het geheugen. Kom dan vooral snel langs, want doorrijden is vaak niet verstandig. 

TurboPartner
Door strengere milieueisen moeten autofabrikanten steeds meer motoren toepassen die voorzien zijn van een turbo. Als een turbo defect raakt is het natuurlijk belangrijk dat deze goed gemonteerd wordt, maar het is nog belangrijker een goede diagnose te stellen waarom hij defect is geraakt.

Door het volgen van technische trainingen zijn wij erkend als officieel TurboPartner en kunnen daarom een reparatie aan een turbo vakkundig uitvoeren. Een ander belangrijk voordeel is de Turbogarantie, waardoor uw kunt rekenen op dezelfde zekerheid en kwaliteit als het officiële dealerkanaal.

storing1.jpg